Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
10 mai 2010 | 11:20 | 0 Comments

Ziua preda FILOSOFIA la scoala, noaptea se destrabala cu sange si fete


Un profesor de filosofie a fost dat afara din scoala in care preda, dupa ce directorul a descoperit ce facea acesta in timpul liber. Noaptea, barbatul tinea concerte sataniste, cantand muzica death metal, manjit cu sange de animale.

In timpul zilei, profesorul de 29 de ani prega etica, morala si principii filosifice copiilor de 14 ani de la un liceu din Stuttgart.

Noaptea, omul isi spunea Bestia Insangerata (The Bloodbeast) si canta pe scenele din cartier, plin de sange, alaturi de fete topless.

Formatia lui se numeste Debauchery, iar Thomas Gurrath este vocalul trupei. Printre hiturile lor se numara piese precum “Kill Maim Burn” si “Torture Pit”.

“M-a socat cand i-am auzit muzica si am vazut cum se comporta, stiind ca era acelasi om care ii invata pe copiii nostri”, a spus un parinte.

Oficialii scolii i-au spus “profesorului” sa aleaga intre muzica si catedra. Barbatul a declarat ca este prea dependent de muzica death metal, ca sa renunte si va renunta in schimb la cariera ca profesor.

Sursa:http://stirileprotv.ro/stiri/international/ziua-preda-filosofia-la-scoala-noaptea-se-destrabala-cu-sange-si-fete.html

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme