Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
10 mai 2010 | 11:28 | 0 Comments

SENZATIONAL! El este omul care poate sa ZBOARE!

Damian Gareth Walters are 28 de ani, este din Derby, Marea Britanie si a uimit lumea cu talentul sau neobisnuit: a invatat sa "zboare", fiind un faimos gimnast si cascador.

A reprezentat Marea Britanie la Campionatul International de Parkour, si a terminat al patrulea din lume, insa nu s-a oprit aici... si-a facut o echipa si a concurat la Campionatul Eurpean, pe care l-au si castigat.

Intrebat de jurnalisti cum a inceput totul, Damian a povestit ca aceasta pasiune pentru "zbor" a inceput din copilarie, de cand el avea 4 ani.

Mereu a fost pasionat de gimnastica asa ca antrenamentele au devenit parte din rutina zilnica, uneori ajungand la 4-5 ore in fiecare zi, asa a ajuns sa aiba in spate peste 20 de ani de cand se poate numi antrenor.

Activitatea sa nu a ramas neremarcata in randul vedetelor. Damian a fost contractat de Jackie Chan, si a devenit astfel cel care il invata pe actor sa-si faca cascadoriile.Sursa:http://stirileprotv.ro/stiri/international/senzational-el-este-omul-care-poate-sa-zboare-video.html

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme