Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
11 mai 2010 | 15:36 | 0 Comments

Britney Spears umbla fara chiloti!


Ooops. .. am comis-o din nou! Ar putea spune controversata cantareata Britney Spears, care a iesit la plimbare in Los Angeles fara chiloti pe ea, fiind surprinsa intr-o ipostaza mai mult decat jenanta in timp ce cobora din masina, la fel ca in urma cu cativa ani.

Fericita. Artista a iesit in oras cu bodyguardul ei, Ryan, cu care s-a distrat de minune, ei parand un adevarat cuplu .

De dragul publicitatii, din neglijenta sau poate pentru ca o fi fost prea cald afara, cantareata americana Britney Spears, in varsta de 28 de ani, a decis sa iasa la plimbare prin Los Angeles fara sa poarte lenjerie intima. Cu zona intima la vedere - asa a fost fotografiata artista in timp ce cobora din masina, in apropierea clubului "The Abbey", unde a fost insotita de unul dintre bodyguarzii ei, Ryan. In momentul in care s-a dat jos din masina, fusta scurta pe care o purta i-a jucat feste lui Britney, ridicandu-se nepermis de mult si lasand sa i se vada "pasarica" in toata splendoarea ei. Desi fotografii aflati pe urmele vedetei s-au repezit sa imortalizeze jenantul moment, Britney n-a facut niciun gest sa se acopere, ba chiar le-a zambit paparazzilor. Probabil ca solista are nevoie disperata de publicitate, iar o astfel de aparitie o ajuta enorm, facand sa se vorbeasca din nou despre ea. Nu este pentru prima oara cand vedeta apare fara chiloti in public. In noiembrie 2006, Britney a fost fotografiata intr-o ipostaza identica, in timp ce pleca cu Paris Hilton de la o petrecere.


Dupa faza din masina, Britney Spears a mers impreuna cu bodyguardul Ryan la clubul "The Abbey", cei doi purtandu-se aproape ca niste indragostiti. La plecare chiar s-au tinut de mana. Oare iubitul lui Britney, Jason Trawick, ce parere are despre ce face partenera de viata in lipsa lui?

Sursa:http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/umbla-fara-chiloti-103901.html

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme