Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
12 mai 2010 | 13:44 | 0 Comments

104 morţi într-un accident aviatic pe aeroportul din Tripoli. Un copil de 8 ani a supravieţuit.

Premierul olandez Jan Peter Balkenende a afirmat că zeci de compatrioţi ai săi se află printre victimele tragediei aviatice produse la Tripoli, unde s-a anunţat recuperarea a 96 de cadavre

Reprezentanţa sud-africană a companiei libiene Al Afriqiyah a confirmat miercuri că un avion aflat în propritatea sa, care avea la bord 93 de pasageri şi 11 membri ai echipajului, s-a prăbuşit "la un metru" de pista aeroportului din Tripoli.

Singurul supravieţuitor al teribilului accident este un băieţel olandaz, de opt ani. La ora actuală copilul este în afara oricărui pericol.

Ministrul transporturilor libian, Mohamed Zidan, a exclus miercuri ipoteza teroristă în accidentul avionului Airbus 330.

105 persoane şi-au pierdut viaţa miercuri într-un accident de avion pe aeroportul din Tripoli, Libia, au anunţat surse ale serviciului securităţii locale, citate de Agerpres.

Accidentul s-a produs la ora locală 6.00 (ora 4.00 în România), în momentul aterizării avionului, la bordul căruia se aflau 94 de pasageri şi 11 membri ai echipajului. Avionul Airbus 330 aparţine unei companiei libiene Al Afriqiyah şi venea din Africa de Sud.

Deocamdată nu au fost stabilite motivele producerii accidentului.


Sursa: http://www.libertatea.ro/stire/104-morti-intr-un-accident-aviatic-pe-aeroportul-din-tripoli-un-copil-de-8-ani-a-supravietuit-287665.html

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme