Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
31 mai 2010 | 13:12 | 0 Comments

Bunicul lui Hitler a fost chiar tatăl lui?

Un istoric susţine că liderul nazist s-ar fi născut în urma unei relaţii nefireşti între rude.
Ipoteză şocantă luată, ieri, în discuţie de cotidianul german Bild. Conform profesorului Gerhard Roth de la Universitatea din Bremen, istoria ar trebui rescrisă. El susţine că fostul lider nazist a venit pe lume ca urmare a unei relaţii sexuale între mama lui şi socrul acesteia.
“Hitler a avut o copilărie traumatizantă, care l-a făcut să devină psihopatul de mai târziu”, a afirmat recent profesorul de istorie Gerhard Roth, care a studiat îndeaproape, în ultimii ani, viaţa unuia dintre cei mai cruzi dictatori ai lumii.
“Există dovezi ale relaţiei nefireşti petrecute în familia sa. Cel care până acum era considerat bunicul lui Adolf Hitler pare să fie adevăratul lui tată. Aşa sună teoria şocantă a profesorului care spune că Alois Schicklgruber Hitler, ofiţer vamal, a fost tatăl bărbatului cu care mama lui Hitler s-a măritat. Istoricul susţine că aceasta a avut o relaţie intimă cu socrul său, din care s-a născut Adolf. Prin urmare, cel care trebuia să-i fie bunic este, de fapt, adevăratul tată.
Ideea, vehiculată în romane
Această ipoteză care stă la baza naşterii lui Adolf Hitler a fost vehiculată şi de scriitori de-a lungul timpului. Unul dintre cele mai cunoscute romane care tratează acest subiect este
“Castelul din pădure” de Norman Mailer. Volumul scriitorului american a fost tradus şi în limba română în 2006, la editura Polirom. Rod al unei relaţii incestuoase, micul Adolf (pe numele de alint Adi) dezvolta de timpuriu o adevărată obsesie pentru materiile fecale, egalată doar de fascinaţia pentru putere.

Sursa: www.libertatea.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme