Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
24 mai 2010 | 10:44 | 0 Comments

Chivu, românul care a luat Liga Campionilior cu Inter Milano ! A ridicat trofeul, a purtat steagul, apoi a mâncat bomboane.

La nici şase luni de la teribila accidentare suferită la cap, ce ar fi putut să-i pericliteze intreaga carieră, Cristi Chivu a caştigat cel mai important trofeu din fotbalul european intercluburi, Liga Campionilor.
Inter Milano a câştigat Liga Campionilor, după ce a trecut în finala de la Madrid de Bayern München. 45 de ani a aşteptat formaţia nerazzurra pentru a redeveni regina Europei. Alături de geniul lui Mourinho şi de răbdarea şi de banii lui Moratti, noul succes poartă şi o amprentă românească. Căpitanul naţionalei României, Cristi Chivu, a contribuit decisiv la triumful Interului.
«E o bucurie fantastică!»
Performanţa este cu atât mai uluitoare, cu cât, la începutul anului, fotbalistul a suferit o teribilă accidentare la cap, punându-i în pericol întreaga carieră. “E rodul unei munci de un an, în care ne-am implicat toţi. Am trecut peste perioadele grele şi apoi ne-am revenit pentru că doar aşa se câştigă, dacă eşti o echipă. Când m-am operat la cap nu ştiam nici măcar dacă voi mai juca fotbal, de aceea este o bucurie fantastică”, a declarat Chivu. Pe lângă Liga Campionilor, Interul a mai câştigat în acest an şi eventul în Italia, Chivu şi coechiperii săi fiind recompensaţi cu câte 600.000 de euro.

Cum a trăit căpitanul nostru finalul de meci
Cristi Chivu a avut parte de o seară magică. A inceput meciul uşor nervos, scăpandu-l in cateva randuri pe adversarul direct, Robben, din marcaj, motiv pentru care a primit şi un galben. Ulterior, românul şi-a revenit, reuşind câteva intervenţii precise. Şi-a făcut datoria şi a fost schimbat de Mourinho, în minutul 68.
A văzut de pe bancă al doilea gol al lui Milito, moment în care a erupt de bucurie, sărind în braţele lui Mourinho, aproape demolându-l pe portughez. Apoi, în momentul în care s-a auzit ultimul fluier, Cristi a făcut rost de un steag al României, cu care a dat turul de onoare, alături de restul cţchipierilor săi.
Momentul culminant al serii a venit când, în sfârşit, căpitanul naţionalei României a ajuns să-şi împlinească visul copilăriei: a ridicat deasupra capului trofeul CHAMPIONS LEAGUE!
Într-un final, parcă stors de puteri şi de emoţii, Cristi s-a refăcut mâncând o ciocolată, pe gazon. S-a retras spre cabine, nu înainte de a poza pentru fotoreporterul Libertatea.ro. Seara lui abia începea.

  
   
   



Sursa: www.libertatea.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme