Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
5 mai 2010 | 14:51 | 0 Comments

Distruge tumorile cu ajutorul căldurii

Aparatul, care funcţionează într-o clinică din Iaşi, vindecă formele de cancer care nu răspund la tratamentele clasice.

EHY 2000 este numele unuia dintre cele mai performante aparate din România, folosit la tratarea cancerului. Cu ajutorul căldurii, tumorile maligne sau benigne sunt distruse, iar terapiile clasice adiacente au o eficienţă mai mare.

Tratamentul se face în cadrul Centrului de Oncologie Medicală Euroclinic din Iaşi (strada Vasile Conta, nr. 2, etajul 3, camera 248, Iaşi). Echipamentul performant a costat câteva sute de mii de euro şi are la bază principiile oncotermiei, una din cele mai noi metode utilizate în tratarea afecţiunilor oncologice. Cu ajutorul undelor de radiofrecvenţă, tumora canceroasă şi zona din jurul ei sunt încălzite până la o temperatură de aproximativ 42 de grade Celsius. Acest proces produce o serie de modificări imunologice şi celulare importante la nivelul ţesuturilor, care duc, în cele din urmă, la distrugerea celulelor maligne.

Funcţiile aparatului-minune sunt coordonate cu ajutorul unui computerTerapia este contraindicată bolnavilor care au implantate regulatoare de ritm cardiac, celor care au implanturi metalice în zona de tratament şi copiilor prea mici, care nu pot discuta cu medicul în timpul tratamentului. Datele legate de evoluţia afecţiunii sunt stocate şi prelucrate pentru fiecare pacient în parte, bolnavul fiind ulterior supravegheat prin controale periodice pentru depistarea la timp a eventualelor recidive. Detalii despre acest tratament şi despre aparat puteţi obţine la numărul de telefon 0232.263.888 sau la adresa de e-mail oncoiasi@ya hoo.com.

Un tratament complet cu această tehnică nouă constă în 10-12 şedinţe a câte 60 de minute fiecare. Preţul unei ore la aparatul de oncotermie este de 300 de lei, iar pachetul de 12 şedinţe costă 3.600 de lei. Intervenţiile se fac la un interval de două zile, de trei ori pe săptămână, iar pacientul nu simte nici o durere sau disconfort, astfel că nu este nevoie de anestezie. În funcţie de evoluţia bolii, medicul va decide frecvenţa şi durata tratamentului.

Un tratament complet cu această tehnică nouă constă în 10-12 şedinţe a câte 60 de minute fiecare. Preţul unei ore la aparatul de oncotermie este de 300 de lei, iar pachetul de 12 şedinţe costă 3.600 de lei. Intervenţiile se fac la un interval de două zile, de trei ori pe săptămână, iar pacientul nu simte nici o durere sau disconfort, astfel că nu este nevoie de anestezie.

Sursa:www.libertatea.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme