Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
15 mai 2010 | 12:01 | 0 Comments

Halal popă!

Pentru că n-a fost acceptat în Biserică, un tânăr şi-a construit propria mănăstire în Copăceana, judeţul Vaslui, chiar în curtea unor bătrâni, care i-au oferit terenul. De menţionat că, până de curând, actualul călugăr Vieronim a ţinut-o în distracţii la jocuri de noroc.
“Rătăcit de la dreapta credinţă” - aşa au spus cei de la Episcopia Huşilor despre călugărul care, supărat că nu-l acceptă nici o mănăstire, a început să-şi construiască, acum câteva luni, un lăcaş de cult în Copăceana, Vaslui. Doi bătrâni i-au dat teren pentru construcţie, chiar la ei în bătătură. Asta deşi, până să slujească, popa Vieronim era cunoscut de oamenii din sat drept un băiat nu prea credincios. El şi-a postat pe mai multe site-uri poze în care joacă la păcănele sau fumează trabucuri.


Sunt fericiţi că au biserica în curte

Ion şi Maria Huzum, bătrânii care i-au dat terenul, sunt foarte bucuroşi că le-a ajuns credinţa chiar la ei în bătătură. “Ne-a mai hulit lumea că l-am primit, dar e pământul nostru şi facem ce vrem cu el. Ne pare bine că avem o mănăstire, poate ne mântuim”, speră Maria, donatoarea terenului.




Sursa: www.libertatea.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme