Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
26 mai 2010 | 06:20 | 0 Comments

Numărul 0888 888 888 a fost suspendat după ce toţi posesorii lui au murit

Compania bulgară de comunicaţii mobile Mobiltel a suspendat numărul de telefon 0888 888 888 după ce toate persoanele care l-au folosit în ultimii zece ani au decedat.

Nnumărul nu mai este folosit din 2005, după ce al treilea proprietar al său, Konstantin Dişliev,  a fost ucis. Potrivit Daily Mail, primul posesor al numărului a fost directorul executiv al companiei Mobitel, Vladimir Grashnov, care a murit în 2001, la numai 48 de ani,  de cancer. Gurile rele spun însă că moartea lui Grashnov  nu a fost cauzată de cancer, ci de o contaminare radioactivă provocată de concurenţii lui în afaceri.

Ulterior, numărul a intrat în posesia mafiotului Konstantin Dimitrov, care a fost asasinat în 2003 la Amsterdam. Se zvoneşte că în spatele împuşcării lui Dimitrov stau reprezentanţii mafiei ruse, geloşi din cauza succeselor lui pe piaţa de droguri.

Întâmplările nefericite nu s-au oprit aici! Nici ultimul posesor al numărului 0888 888 888 nu a dus-o mai bine. Controversatul om de afaceri, Konstantin Dishliev, a fost ucis în 2005,  într-un restaurant italian din Sofia. Se pare că pe lângă afacerile imobiliare cu care se ocupa, acesta era şi traficant de droguri. El a fost împuşcat  după ce o ce poliţia a capturat o cantitate mare de stupefiante importate din Columbia, care valorau 130 de milioane de lire sterline.

Sursa: www.libertatea.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme