Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
24 mai 2010 | 11:09 | 0 Comments

Experimentele doctorului nebun

Dr. Joseph Mengele a fost un medic german şi un ofițer SS într-un lagăr de concentrare nazist. El a avut două diplome de doctorat, una de la Universitatea din Munchen Antropologie şi cealaltă de la Frankfurt Universitatea de Medicină. El a fost cunoscut ca fiind persoana care a decis care deținuții urmau să fie uciși şi care erau condamnați la muncă grea. De asemenea, el a fost cunoscut pentru efectuarea de experimente pe deţinuţi, fiind numit şi “Îngerul Morţii”. Îi plăcea să facă experimente pe gemeni şi pitici.
Culoarea ochilor
Dr. Joseph Mengele a crezut că poate schimba culoarea ochilor la gemeni, injectându-le substanțe chimice în ochi. Niciodată nu a reușit dar asta nu l-a împiedicat să renunțe la experiment.
Gemenii siamezi
A luat o pereche de gemeni şi i-a cusut împreună pentru a observa comportamentul lor. Experimentul a eșuat iar gemenii au murit în chinuri groaznice.
Sterilizarea
A testat diverse metode de sterilizare asupra femeilor, aplicându-le șocuri electrice dar şi injecții cu fel de fel de substanțe chimice. Majoritatea femeilor au murit iar Dr. Joseph Mengele nu a putut să înțeleagă nimic despre sterilizare.

Germeni
I-a injectat unui copil un germene letal pentru a putea studia etapele de dezvoltare al acestuia.
Schimbarea de sex
I-a schimbat sexul unuia dintre gemeni pentru a studia comportamentul acestora.
Sarcina
Frații trebuiau să facă sex cu surorile lor pentru că Dr. Joseph Mengele să poată să studieze ce fel de copii rezultau în urma incestului. În majoritatea lagărelor din Germania incestul era ” la modă”.
Izolarea
Un alt test dubios făcut de acest medic nebun a fost izolarea intre gemeni. Îi închidea în camere diferite şi aștepta reacțiile gemenilor care întârziau sa apară.
După mai multe experimente eșuate pe gemeni, Dr. Joseph Mengele a găsit o nouă metodă de studiu. Copiii erau injectați în inimă cu  cloroform, aceștia murind instantaneu. După aceea le scotea membrele şi organele în scopul de a le studia cu cea mai mare precizie.

Sursa: www.orator.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme