Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
4 mai 2010 | 13:58 | 0 Comments

Obama şi-a înşelat soţia? Un milion de dolari pentru dovezile infidelităţii


Un nou scandal ţine primele pagini ale publicaţiilor de scandal din SUA. Potrivit acestora, Barack Obama ar fi luat-o pe urmele lui Bill Clinton şi şi-ar fi înşelat soţia cu o asistentă personală.

Tabloidul american National Enquirer susţine că Barack Obama şi asistenta sa personală, Vera Baker, s-ar fi întâlnit în secret într-un hotel din Washington. Mai mult, jurnaliştii spun că au intrat în posesia unei înregistrări video care dovedeşte acest lucru.

Vera Baker, în vârstă de 35 de ani, a făcut parte din echipa lui Barack Obama în 2004, când acesta candida pentru Senatul american. Baker a participat la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în favoarea actualului preşedinte american.

Se pare că tabăra republicană, adversară a preşedintelui american, este foarte interesată de acest subiect. Republicanii ar fi oferit o recompensă de un milion de dolari oricui ar putea furniza informaţii clare despre presupusa infidelitate a lui Obama, informează thehollywoodgossip.com.

Slăbiciunea preşedintelui american pentru femeile frumoase a mai fost în atenţia presei, în vara anului trecut. Cel mai puternic om al planetei a fost surprins în timp ce-i admira formele unei brazilience focoase. Totul s-a petrecut în localitatea L'Aquila unde a avut loc Summit-ul G8.

Sursa:www.antena3.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme