Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
14 mai 2010 | 14:31 | 0 Comments

A pozat fără chiloţi în albumul şcolii - VIDEO

Scandal la un liceu din statul american Florida. O elevă în vârstă de 16 ani a pozat fără chiloţi în albumul şcolii, stârnind rumoare şi stupoare printre colegi şi părinţi.
Tânăra, care urmează cursurile clasei de olărit, în cadrul liceului Sickles din localitatea Citrus Park, îşi arată părţile intime într-o fotografie care a ajuns în mâinile a sute de oameni.
„Când am văzut-o prima dată, am zis: «Oh, Doamne»", spune Caitlin Darden, o colegă a tinerei.

Adolescenta spune că totul s-a întâmplat accidental şi că de lunea trecută, de când a apărut albumul, n-a mai dat pe la şcoală.
„N-am vrut să fac asta intenţionat. Este ridicol şi jenant. Aş vrea să mă pot întoarce la şcoală râzând ca de o glumă, dar nu pot", a declarat fata ziariştilor de la CNN.
Jeannette şi fiica ei, care a pozat fără chiloţi pentru albumul şcolii.Jeannette, mama elevei, consideră că fiica ei nu are nicio vină în acest scandal. Mai mult, vrea să determine scoaterea din circulaţie a actualului album şi să fie publicat altul, în care să nu apară fotografia buclucaşă.

Eleva face parte din clasa de olărit a liceului din Florida.

În acelaşi timp, conducerea liceului şi autorităţile în domeniu consideră că se face prea mult tam-tam în acest caz şi că nu trebuie retras albumul. Explicaţia?
„Nu se observă nimic clar, ci doar o umbră", a spus Linda Cobbe, din partea inspectoratului şcolar local.
Sursa: www.click.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme