Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
10 mai 2010 | 10:59 | 0 Comments

Are 17 ani, arata ca un bebe si detine secretul tineretii fara batranete!

Parca a inghetat in timp! Are 17 ani, dar mintea si constitutia unui copil de un an. Gesticuleaza si recunoaste sunetele, dar nu poate vorbi.

Este vorba despre Brooke Greenberg, adolescenta care a uimit lumea medicala din SUA.
In primul an de viata, fetita s-a dezvoltat normal. De la doi ani insa si-a petrecut viata mai mult prin spitale. „ Este un copil minunat, pur. Se comporta exact ca un bebelus de sase luni, dar chiar si asa incearca sa comunice cu noi”, a spus tatal fetei.

La inceput, specialistii nu au gasit o explicatie plauzibila pentru conditia sa. In urma unei prime analize a ADN-ului, medicii au stabilit insa ca incapacitatea adolescentei de a se dezvolta tine de o serie de defecte genetice. Medicii cred ca anumite parti ale corpului nu se dezvolta intr-un mod coordonat.

Oamenii de stiinta spera ca prin analizarea ADN-ului lui Brooke, sa obtina noi informatii cu privire la procesul de imbatranire si chiar sa dezvolte noi tratamente pentru boli precum Parkinson sau Alzheimer.

Specialistii spun ca daca vor descoperi exact cauza genetica, atunci vor putea afla secretul incetinirii procesului de imbatranire.




Sursa:http://stirileprotv.ro/stiri/international/are-17-ani-arata-ca-un-bebe-si-detine-secretul-tineretii-fara-batranete.html

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme