Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
24 mai 2010 | 10:55 | 0 Comments

O familie a trăit opt ani în maşină pentru a nu face dezordine în casă

Caz şocant în statul american Florida. O familie a trăit în ultimii opt ani în maşina parcată în faţa propriei

case. Mai grav, oamenii şi-au forţat şi fiica să locuiască în aceste condiţii. Totul pentru a nu face dezordine în casă.
Procurorii americani au adus dovezi că familia, formată din mamă, tată şi fiică, a locuit în ultimii opt ani în maşina parcată în faţa propriei casei.
Acolo mâncau şi dormeau cei trei. Se spălau în curte, cu un furtun, deşi casa lor avea curent electric şi apă potabilă. Anchetatorii spun că nu există nici o îndoială că în locuinţă nu a mai stat nimeni de mult timp.
"Casa este mizerabilă. Căzile nu au fost folosite recent, sunt tot felul de insecte înăuntru, se vede că n-a mai stat nimeni acolo", a declarat unul dintre anchetatori.
Vecinii familiei spun că, în tot acest timp, nu au avut habar despre ceea se întâmpla chiar sub ochii
lor, chiar dacă, de câteva ori, au auzit copila plângând.
Fiica celor doi, acum în vârstă de 16 ani, a fost trimisă în grija celor de la Departamentul pentru Protecţia Copilului.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul pretinde că a făcut totul pentru a nu avea neplăceri cu soţia, care ar fi dezvoltat o adevărată manie pentru curăţenie.
863 de capete de acuzare au fost formulate împotriva cuplului. Oamenii vor avea de răspuns în faţa legii pentru condiţiile în care şi-au ţinut fiica.



Sursa: www.antena3.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme