Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
18 mai 2010 | 14:05 | 0 Comments

A pilotat 13 ani fără permis

 De necrezut! Timp de 13 ani, Thomas Salme a avut în mână soarta a mii şi mii de oameni pe care i-a transportat cu avionul în toate colţurile globului fără să aibă şcoală sau brevet de pilot.
Falsul pilot Thomas Salme (41 de ani) a fost condamnat să plătească o amendă de numai 2.000 de euro după ce a pus în pericol viaţa a mii de oameni pe parcursul a 13 ani.
Inginerul de întreţinere s-a antrenat pentru zboruri cu ajutorul jocurilor pe calculator! Uluitor este că a reuşit să păcălească o lume întreagă, jucându-se cu soarta a numeroşi pasageri, dar nu a avut nici un incident în timpul curselor ce porneau din Suedia cu destinaţii în toată Europa!

Salme a fost arestat în luna martie pe aeroportul Schipol din Amsterdam în timp ce se afla în cabina unui Boeing 737 al companiei Corendon, cu 101 pasageri la bord. Bărbatul a fost prins după ce el însuşi a făcut mărturisiri despre ideea nebunească de a se da drept pilot.
S-a antrenat în secret pe un simulator de zbor, timp de trei ore pe noapte, pe parcursul unui an şi jumătate, după ce un prieten i-a facilitat intrarea la o companie scandinavă. Apoi, Salme şi-a fabricat singur un brevet, evident fals.

Sursa: www.click.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme