Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
5 mai 2010 | 15:01 | 0 Comments

Moga, accident de maşină fiindcă fugea de paparazzi

Marius Moga a fost implicat, miercuri în jurul orei 12, într-un accident de circulaţie petrecut în zona Floreasca din Capitală, mai precis la podul Băneasa, în urma căruia a fost rănită o persoană.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan a precizat că artistul conducea cu viteză excesivă, încercând să scape de paparazzi de la două tabloide.

Însă, pe bulevardul Barbu Văcărescu, Marius Moga, cu ochii mai mult după paparazzi decât la trafic, a lovit din spate un alt autovehicul care se deplasa regulamentar, în urma căruia persoana din maşina pe care acesta a lovit-o a fost rănită uşor.

"În urma impactului, Marius Moga nu a fost rănit, însă persoana din autoturismul pe care acesta l-a lovit este uşor rănită, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului", a mai spus Ciocan.

Marius Moga a declarat că a fost un incident minor.

"În principiu, nu mă aşteptam să se întâmple asta azi, pentru că e o zi importantă pentru noi, trupa Morandi, pentru că urmează să filmăm un videoclip. Eu mă îndreptam către pădurea Snagov. Se făcuse roşu la semafor şi, fiind în coloană, nu am mai apucat să frânez. M-am dat jos să văd dacă e toată lumea în regulă în maşina cealaltă. Apoi am sunat la 112 ca să trecem prin tot ce trebuie", a spus "micul Mozart".

Moga se îndrepta spre pădurea Snagov, unde erau programate filmări pentru videoclipul "Rock the World".

Morandi, primul videoclip 3D

Marius Moga şi Andrei Ropcea vor lansa în aproximativ trei săptămâni primul videoclip muzical 3D din România. Scenariul a pornit de la ideea transpunerii unui club în pădure, a precizat Moga, care semnează şi regia.

"Am mutat clubul, plin de fum şi întunecat, în pădure. E ideea de petrecere în mijlocul pădurii, cu muzică şi lumini. (...) Am făcut un super-decor în pădurea Snagov", a explicat muzicianul.

Piesa "Rock the World" este inclusă pe albumul "Zebra", cel mai recent al trupei Morandi.


Sursa:www.click.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme