Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
12 mai 2010 | 13:53 | 0 Comments

Antena asta ne-a îmbolnăvit de cancer


Panică printre angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică Suceava. Şase dintre aceştia s-au îmbolnăvit de cancer în ultima lună, iar doi au murit, din cauza unei antene montate pe sediul instituţiei.

În urmă cu aproximativ o săptămână, personalul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava au început să pună cap la cap toate detaliile legate de sănătatea lor.

Astfel, au constatat că din cei aproximativ 20 de angajaţi care lucrează la etajul patru al clădirii, şase au făcut diverse forme de cancer, iar alţi doi au murit de aceeaşi boală, în ultimele 30 de zile.

„Ne-am gândit logic că este foarte posibil ca antena de pe clădire să fie cauza. În urmă cu doi ani, o firmă a făcut determinările de radiaţii pe care le produce această antenă şi atunci au ieşit peste limita normală, iar din cauza aceasta trebuia să primim acel spor de antenă, dar nu am primit nimic", a explicat Marinela Grădinaru, director adjunct în cadrul DSP Suceava.

În aceste condiţii, toţi angajaţii DSP au cerut să fie luată antena de pe clădire pentru că sporul de antenă de 10% pe care îl obţinuseră cu doi ani în urmă, în instanţă, nu l-au văzut niciodată.

Sursa:http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Antena-ne-a-imbolnavit-cancer_0_955104647.html

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme