Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
15 mai 2010 | 11:58 | 0 Comments

Pastilele care ne vor ajuta să trăim 100 de ani, pe piaţă din 2012

Mai multe medicamente care se presupune că vor ajuta oamenii să trăiască o viaţă sănătoasă până la 100 de ani şi chiar peste ar putea fi disponibile începând din anul 2012, conform Daily Mail.

Pastilele se bazează pe descoperiri genetice comune persoanelor care trăiesc mult, descoperiri ce au legătura cu metabolismul, colesterolul, inflamaţiile şi deteriorarea celulelor.

Cercetările au arătat că puţini oameni sunt atât de norocoşi încât să posede un sistem imunitar care să împiedice pentru mai mult timp instalarea efectelor cauzate de îmbătrânire, programate în genele lor. Dintre aceştia, unul singur a atras atenţia specialiştilor în mod deosebit.

Jean Calment, o femeie care a murit la 122 de ani, cinci luni si două zile, fără a suferi de demenţă, diabet sau cancer. Ea a practicat scrimă până la vârsta de 85 de ani, a mers cu bicicleta până la 100 şi a fumat ani de-a rândul.

În urma realizarii unor statistici, s-a ajuns la concluzia că persoanele binecuvantate cu gene anti-îmbătrânire nu au probleme cu boli grave, dar mor brusc.

Sursa: www.libertatea.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme