Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
18 mai 2010 | 14:07 | 0 Comments

Actriţa de la Hollywood, operată de ex-ministrul Beuran

Jana Kramer s-a trezit abia după 6 ani de la intervenţia chirurgicală suferită pe pământ românesc să-i atace pe medicii de la Spitalul Floreasca.
Actriţa americană susţine că a fost la un pas de moarte, după ce, în 2004, ex-ministrul Mircea Beuran i-ar fi scos apendicele, când ea suferea de colecist.
Vedeta de la Hollywood care s-a aflat în România, în 2004, pentru turnarea filmului "Întoarcerea morţilor vii" susţine că a fost nenorocită de medicii români, care în loc să constate că avea o afecţiune a vezicii biliare au operat-o de apendicită.
Starleta americană îl acuză pe ex-ministrul sănătăţii, conf. dr. Mircea Beuran, cel care i-ar fi efectuat intervenţia chirurgicală, că a trebuit să-şi întrerupă filmările şi să se opereze a doua oară în Statele Unite ale Americii pentru a-şi rezolva problema de sănătate.
"Am văzut moartea cu ochii!", a povestit actriţa pentru revista "Maxim", despre experienţa din sala de operaţie de la Spitalul Floreasca.

În replică, conducerea unităţii medicale se apără şi afirmă că în urma "examenului clinic şi a investigaţiilor efectuate în spital s-a conturat în cazul actriţei Jana Kramer diagnosticul de apendicită acută pentru care s-a intervenit chirurgical, cu acordul informat al pacientei, - consimţământ în limba engleză, semnat de către aceasta.
În plus, la 8 zile de la operaţie, pacienta împreună cu mama sa au solicitat, sub semnătură, externarea şi transportul în SUA contrar indicaţiilor medicilor români. Conform legilor internaţionale în domeniu, o acuzaţie de malpraxis poate fi făcută în doi ani de la faptă.

Sursa : www.click.ro

0 Comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme