Romania Externe Medicina Vedete Sportive Financiare Auto Invatamant
Politica Social
Fun Interesant Aparitii OZN
24 februarie 2011 | 09:18 | 1 Comments

Muammar al Gaddafi vrea sa inece in sange protestele din Libia

Întreaga lume priveşte înmărmurită spre Libia, unde presupuse grupări de mercenari angajaţi, conform presei internaţionale, chiar de liderul Muammar al Gaddafi şi de fiul său, trag în manifestanţii care îi vor plecaţi de la putere şi pedepsiţi.(video)
Peste 1.000 de morţi ar fi, până acum, bilanţul tragic al luptelor de stradă din Libia, ţară care se îndreaptă cu paşi repezi spre un război civil. În vreme ce o mare parte a forţelor de poliţie şi armată a trecut de partea manifestanţilor, există câteva grupări de mercenari, despre care se spune că ar acţiona la comanda colonelului-dictator.

Românii, disperaţi să revină în ţară

Drept dovadă stau filmuleţe înregistrate pe străzile din câteva oraşe libiene, în care oameni înarmaţi îi împuşcă pe protestatari. Speriaţi de ce se întâmplă, românii vor să se întoarcă rapid acasă. Conform Ministerului român de Externe, pe teritoriul libian se află în prezent circa 450 de români (majoritatea, tehnicieni şi ingineri), iar alţi 80 au reuşit, marţi, să se îmbarce într-un avion de Bucureşti.
Românii aflaţi în Libia au povestit şocaţi pentru presa de la noi despre coşmarul pe care-l trăiesc: “Aici se împuşcă pe stradă tot ce mişcă şi este împotriva lui Muammar Gaddafi”, a relatat un tânăr tehnician român. Potrivit unui alt martor, cinci compatrioţi au fost sechestraţi câteva ore de forţele de ordine din Liban.



Sursa: www.libertatea.ro

1 Comentarii:

Oferte last minute spunea...

Atat de multa ura care duce inevitabil la razboaie, sange varsat...si pentru ce toate astea?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright Un blog personal © 2010 - All right reserved - Using Blueceria Blogspot Theme